Klantenservice

Hulp nodig met het afronden van uw bestelling, of heeft u gewoon een vraag? Wij helpen u graag verder. Vul het onderstaande formulier in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor dringende vragen kunt u uiteraard ook bellen of mailen.

 

Snel antwoord op uw vragen?

Wellicht staat uw antwoord hier beneden, tussen onze veelgestelde vragen.

Aanleveren van het artwork

Aanleveren logo: om er zeker van te zijn dat we kunnen werken met het aangeleverde artwork, stellen we hier een aantal eisen aan: het logo dient aangeleverd te worden in een gevectoriseerd Adobe Illustrator bestand. Wij kunnen werken met de volgende bestandstypen: EPS, AI en PDF. Het komt regelmatig voor dat het aan te leveren artwork te groot is om via e-mail naar ons te versturen. De maximale bestandsgrootte die wij kunnen ontvangen per e-mail is 8 MB. Bij grotere bestanden raden wij u aan om het artwork te versturen via de gratis service WeTransfer. Wenst u alleen een tekst te laten bedrukken op het door u bestelde product, dan is het voldoende om ons de gewenste tekst en het lettertype door te sturen via e-mail.

PMS kleuren Om er zeker van te zijn dat de bedrukking aansluit bij uw huisstijl is het belangrijk dat wij weten in welke PMS kleuren wij moeten drukken. PMS staat voor Pantone Matching System, deze kleuren worden ook wel aangeduid als Pantone kleuren. U kunt onze PMS kleurwaaier bekijken om een kleur te zoeken die past bij uw huisstijl.

PMS kleuren Om er zeker van te zijn dat de bedrukking aansluit bij uw huisstijl is het belangrijk dat wij weten in welke PMS kleuren wij moeten drukken. PMS staat voor Pantone Matching System, deze kleuren worden ook wel aangeduid als Pantone kleuren. U kunt onze PMS kleurwaaier bekijken om een kleur te zoeken die past bij uw huisstijl.

Wit en zwart hebben geen apart PMS kleurnummer, u kunt dit gewoon doorgeven als wit of zwart.

Bestellen van samples

Om de kwaliteit, kleur, materiaal, eventuele merkvermelding, afmetingen etc te beoordelen, van het door u gewenste product, heeft u de mogelijkheid om bij ons een sample (proefmodel) te bestellen. Zodra u bij ons een vaste Klant bent, zullen wij u deze samples gratis verstrekken.

Informatie over verzending en levering

Standaard hanteren wij de volgende levertijden:

  • Onbedrukt (uitsluitend voorraadartikelen): Circa 3-5 werkdagen na ontvangst van de bestelling.
  • Bedrukt (uitsluitend voorraadartikelen): circa 10-15 werkdagen na goedkeuring van de digitale proef.
  • Custom made artikelen: De levertijden van custom made producten zijn onder andere afhankelijk van de keuze voor boottransport of luchtvracht. Deze levertijden zijn op aanvraag of worden in de offerte van het betreffende artikel gecommuniceerd. Vaak ligt deze levertijd tussen de 6 - 12 weken

Bij alle orders met opdruk geldt: 10 % meer of minder levering is toegestaan. De werkelijke hoeveelheid wordt gefaktureerd.

Betalingsmogelijkheden

Op rekening (alleen voor bedrijven en organisaties): Kiest u voor de optie "Op rekening betalen" dan ontvangt u van ons de factuur zodra uw bestelling verstuurd is. De factuur sturen wij u digitaal per e-mail toe. U kunt de factuur betalen door middel van bankoverschrijving. De factuur dient u dan binnen 14 dagen na levering te betalen. Bij de Kerstpakketten of bij orders uit het Verre Oosten dient u 50% bij order aan te betalen en de andere 50% binnen 8 dagen na levering.

Let op: Bij nieuwe klanten en/of een grote orderwaarde behouden wij het recht om met u een andere betalingsafspraak overeen te komen.

Orders via deze website kunt u ook d.m.v. Ideal betalen: iDEAL is een betaalmethode voor veilige en directe betalingen op internet via internetbankieren. Met iDEAL kunt u gemakkelijk direct betalen met uw eigen bank. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank.

 

Neem contact met ons op

Error 404