Hello World Gifts

Hello World Gifts is al meer dan 15 jaar UW specialist op het gebied van relatiegeschenken, kerstpakketten, themapakketten, (promotioneel) textiel, cadeauprogramma’s en loyaliteit. Wij zijn gevestigd in Nootdorp, waar wij twee Kerstshowrooms hebben en een brainstormlokaal. In dit brainstormlokaal kunt u de nieuwste gadgets bewonderen. Maar ook artikelen die wij in het verleden voor klanten hebben verzorgd en daarbij natuurlijk ook de verschillende thema’s. Als klanten bij ons op bezoek zijn geweest dan gaan zij altijd blij, geïnspireerd en vol ideeën weg. Bij Hello World Gifts is de klant koning. Bij ons staat service hoog in het vaandel en wij vinden het belangrijk dat u als klant altijd blij en tevreden bent. Daarom waarderen wij het zeer als U de moeite wilt nemen om langs te komen. Graag maken wij het dan met u gezellig door koffie met gebak of een lekkere lunch te serveren. Al onze klanten gaan altijd “huiswaarts” met een leuk presentje.
 
Wij bieden onze klanten een ruim assortiment. Er zijn meer dan 70.000 artikelen. Als een klant toch andere wensen heeft qua kleur of design dan laten wij dat produceren in Europa of in China. Daarom denken wij graag met u mee en kunnen wij een mooie presentatie in uw huisstijl maken. Ook als u geen tijd heeft om langs te komen dan kunnen wij een mooie (jaar) presentatie voor u uitwerken. Bij ons is service en de prijs/kwaliteit verhouding erg belangrijk. Wij zijn ons ervan bewust dat er veel bedrijven zijn die onze producten kunnen leveren. Daarom is een goede communicatie, gunstige prijzen, een meedenkend vermogen, afspraken nakomen en een energiek team bij ons op kantoor, belangrijk!
 
Van mei t/m december kunt u onze twee kerstshowrooms bewonderen. Hier kunt u vanaf 50 stuks een kerstpakket samenstellen in uw eigen thema, kleur en prijs. Als u uw personeel liever zelf zijn/haar cadeau wilt laten kiezen online, dan hebben wij ons kerst cadeauprogramma; Sparkling Christmas. Hier kan men uit meer dan 500 cadeaus kiezen. Waaronder heel veel grote merken, maar ook kerstpakketten, goede doelen en cadeaukaarten. Ook als u uw personeel een cadeaukaart wilt geven dan kunnen wij dit voor u regelen. Alle cadeaukaarten die u wenst kunnen wij veelal leveren.
 
Schroom niet en maak snel een afspraak bij ons. Wij zijn ons ervan bewust dat wij het verschil voor u kunnen maken en dat wij u de service kunnen bieden waar u naar op zoekt bent.

Neem contact met ons op

Error 404